Ismerjen meg jobban!

Az Oktelo Solutions

Webes megoldások, amik előre visznek.

Bemutatkozás

Vállalkozásunk 2024-ben indult, azzal a céllal, hogy egyedi, innovatív weboldal- és webalkalmazás-megoldásokat nyújtsunk főleg magyarországi ügyfelek számára.

Célunk, hogy olyan platformokat hozzunk létre, amelyek nem csak vizuálisan vonzóak, de technikailag is kiemelkedőek, és elősegítik ügyfeleink növekedését a digitális térben.

Több mint 6 év tapasztalattal a hátunk mögött, mindig arra törekszünk, hogy a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk. Legyen szó céges portfólióoldalakról, e-kereskedelmi megoldásokról vagy komplex webalkalmazásokról, számunkra a minőség és a megbízhatóság az elsődleges szempont.

Bemutatkozás - Oktelo Solutions

Fenntarthatóság

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett, ezért minden projektünkben figyelmet fordítunk arra, hogy energiahatékony megoldásokat válasszunk. Zöld szervereket használunk, amelyek kevesebb energiát fogyasztanak, és arra törekszünk, hogy fejlesztéseink minimalizálják a digitális lábnyomot. Ezen kívül törekszünk a papíralapú formátumok megszűntetésére digitális szerződések, számlák és online megbeszélések segítségével.

Projektjeink során nemcsak a jelenlegi igényekre fókuszálunk, hanem olyan rugalmas platformokat építünk, amelyek a jövőben is könnyen fejleszthetők és bővíthetők. Ezáltal csökkentjük az erőforrások újrahasználatának szükségét, és hosszú távon fenntartható megoldásokat kínálunk.

Értékek

Ügyfélközpontúság:

Számunkra az ügyfél az első. Minden projektünket az ügyféllel való szoros együttműködésben készítjük, hogy a végeredmény valóban az igényeknek megfelelő legyen.

Innováció és fejlődés:

Az innováció elengedhetetlen része munkánknak. Mindig a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, hogy weboldalaid a versenytársak előtt járjanak.

Fenntarthatóság:

Törekszünk arra, hogy fejlesztéseink ne csak ügyfeleinknek, hanem a környezetünknek is kedvezzenek. Energiahatékony és hosszú távon fenntartható digitális megoldásokat hozunk létre.

Oktelo solutions értékek és innováció

Küldetésünk

Célunk, hogy vállalkozásunkat az innováció és minőség szinonimájává tegyük a hazai és nemzetközi piacon, és tovább bővítsük szolgáltatásainkat a legújabb technológiák beépítésével.